Tager imod nye klienter Tilbyder online-konsultation
4. ud af 4 advokat i Danmark

Tilgængelighed


Tager imod nye klienter Tilbyder online-konsultation
Rangering (baseret på sidevisninger) 1 ud af 1916 mest populær i København

Om Mie Sønder Koch


Jeg er selvstændig advokat og stifter af Mie Sønder Koch Advokatfirma, der er et landsdækkende kontorfællesskab af selvstændige advokater med speciale i familieret og strafferet. Indenfor familieretten yder jeg bistand indenfor samlivsophævelse og skilsmisse, herunder særligt i sager om forældremyndighed, bopæl og samvær. Jeg møder i Familieretshuset, Familieretten og Landsretten i hele landet. Jeg har massiv erfaring indenfor familieretten, herunder har jeg en stor viden om problematikker ...

Se mere

Rangering


Advokatguiden beregner rangeringen af alle advokater baseret på bedømmelser, de modtager fra tidligere klienter på vores platform. Afgørende rangeringsfaktorer er antal bedømmelser og den samlede pointsum af disse. Nedenfor kan du se, hvordan Mie Sønder Koch rangerer sammenlignet med andre advokater i de juridiske kategorier, som advokaten arbejder med.

Familieret
Familieret 2. ud af 2 i København
Børns velfærd
Børns velfærd 2. ud af 2 i København
Konfliktløsning
Konfliktløsning 1. ud af 1 i København
1.
Efterforskning
Efterforskning 2. ud af 2 i København
Strafferet
Strafferet 2. ud af 2 i København
Procedure
Procedure 2. ud af 2 i København
Skilsmisse
Skilsmisse 1. ud af 1 i København
1.
1 ud af 1916 mest populær i København 617 profilvisninger forrige måned

Skriv en bedømmelse af Mie Sønder Koch

Hvor sandsynligt er det, at du anbefaler Mie Sønder Koch til en ven eller en kollega?

Dit svar på dette spørgsmål vil IKKE blive delt med Mie Sønder Koch

Klik for at vurdere

Bedømmelser for Mie Sønder Koch
Score af bedømmelser
Fremragende
37 bedømmelser
Godt
0 bedømmelser
Gennemsnit
0 bedømmelser
Under middel
1 bedømmelse
Ikke anbefalet
0 bedømmelser
Tidsperiode
38 Bedømmelser der matcher valgte filtrering
Bedømmelse Kompetent, ordentlig og sympatisk
En tidligere klient skrev en bedømmelse 11. april 2024
Kompetent, ordentlig og sympatisk
5.0

Mie hjalp mig i et sagsforløb på godt 9 måneder, som endte med en afgørelse i familieretten. Min og barnets moder påstand i retten var meget langt fra hinanden. Dommen blev stort som jeg ønskede. Dette var Mies store fortjeneste, da hun med sin høje faglighed og besindige tilgang havde et meget realistisk og fagligt syn på sagen i hele forløbet - hele tiden med fokus på mit barns tarv. Udover hjælpen fra Mie i forbindelse med afgørelsen i familieretten støttede Mie løbende med faglig sparring og rådgivning. Hun svarede hurtigt tilbage på mine henvendelser og gav sig god tid til at svare fyldestgørende og oplysende. Den store tilgængelighed, og Mies behagelige personlighed var en stor støtte for mig i en meget, meget svær periode af mit liv. Jeg vil klart anbefale andre at tage kontakt til Mie i forbindelse med komplicerede sager i Familieretshuset og familieretten. Tak, Mie.

Juridiske færdigheder
5.0
Tilgængelighed
5.0
Kvalitet af arbejdet
5.0
Overholdelse af tidsplanen
5.0
Kommunikation
5.0
Advokat Mie Sønder Koch

Svar fra Mie Sønder Koch på denne bedømmelse 11. april 2024

Tusind tak for det 🙏🏻

Bedømmelse Forældremyndighed og samværssag
En tidligere klient skrev en bedømmelse om Familieret 21. marts 2024
Forældremyndighed og samværssag
5.0

Mie viste sig at være den helt rette advokat for mig. Hun har fra start til slut haft fokus på det allerbedste for mine børn. Mie er fagligt kompetent på sit område, er direkte og ærlig, arbejder for børnene og formår at give mig fuld tryghed under hele sagsperioden. Mie hjalp mig med at sætte foden ned for både mig selv og mine børn og det har vist sig at give et rigtig godt resultat og børnene ser nu igen deres far efter 2 års kæmpen grundet misbrug. Jeg er Mie evigt taknemmelig for den hjælp hun har ydet og er så glad på mine børns vegne. Efter min mening er Mie den bedste advokat hvis du mangler hjælp til at kæmpe dine børns sag. Vil til enhver tid anbefale Mie til andre.

Juridiske færdigheder
5.0
Tilgængelighed
5.0
Kvalitet af arbejdet
5.0
Overholdelse af tidsplanen
5.0
Kommunikation
5.0
Advokat Mie Sønder Koch

Svar fra Mie Sønder Koch på denne bedømmelse 21. marts 2024

🙏🏻 Tusind tak. Ønsker jer alt godt! 🥰

Bedømmelse Engagerede advokat!!!
En tidligere klient skrev en bedømmelse om Familieret 11. marts 2024
Engagerede advokat!!!
5.0

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jeg kan ikke takke advokat Mie nok for den fremragende service, hun har leveret. Hendes professionelle og dybt engagerede tilgang til mit sagshåndtering har været enestående. Hendes ekspertise og forståelse for mine behov har gjort hele processen meget mere håndterbar. Hun har været utroligt lydhør over for mine spørgsmål og bekymringer og har altid givet mig klare og præcise svar. Jeg følte mig virkelig tryg ved at have hende som min advokat, og jeg vil ikke tøve med at anbefale hende til alle, der har brug for juridisk bistand. Tak, advokat Mie, for din fremragende service og din dedikation til dine klienter!

Juridiske færdigheder
5.0
Tilgængelighed
5.0
Kvalitet af arbejdet
5.0
Overholdelse af tidsplanen
5.0
Kommunikation
5.0
Advokat Mie Sønder Koch

Svar fra Mie Sønder Koch på denne bedømmelse 11. marts 2024

Tusind tak for de flotte ord 🙏🏻

Bedømmelse Fantastisk arbejde! 🤩
En tidligere klient skrev en bedømmelse om Familieret 27. februar 2024
Fantastisk arbejde! 🤩
5.0

Mie du overrasker hver gang. 😍 Du er for sej. 💪🏼 Aldrig har jeg haft en bedre advokat til at bistå mig i en højkonfliktsag. Du skaber overblik, tryghed og tillid. Du er du altid nem at komme i kontakt med uanset tidspunkt. Jeg synes vi nåede et godt resultat trods sagens påstande. Vil varmt anbefale dig til andre og vil på intet tidspunkt tvivle om hvem jeg skulle kontakte såfremt det blev nødvendigt med en advokat senere hen.

Juridiske færdigheder
5.0
Tilgængelighed
5.0
Kvalitet af arbejdet
5.0
Overholdelse af tidsplanen
5.0
Kommunikation
5.0
Advokat Mie Sønder Koch

Svar fra Mie Sønder Koch på denne bedømmelse 27. februar 2024

Tusind tak 🙏🏻

Bedømmelse Tabte 3 gange
En tidligere klient skrev en bedømmelse 26. februar 2024
Tabte 3 gange
2.2

Mie havde min børnesag i familieretten og tabte, jeg mistede alle former for samvær og min forældremyndighed. Mie havde min straffesag i byretten og landsretten og tabte begge gange. Jeg tog min familiesag til landsretten alene uden advokat og vandt samvær. Jeg tog min straffesag til højesteret og fik dommen halveret. Men Mie havde ikke lagt videoer og andre vigtige beviser og dokumenter ind i sagen ilandsretten. Hvilket også gjorde sagen blev tabt i landsretten. Så jeg kunne heller ikke fremføre min sag ordenligt i højesteret, og kunne derfor kun opnår en halvering af straffen da jeg ikke kunne fremlægge beviserne. Da man ikke kan tilføje mere i højesteret. Kun se om der er begået fejl af dommere. . Afgørende beviser blev derfor aldrig fremført, på trods af jeg kom med et USB stik hun satte i computeren, men bare hev ud igen da hun ikke lige gad rode mere med det. Det er makværk uden lige.

Juridiske færdigheder
4.0
Tilgængelighed
3.0
Kvalitet af arbejdet
1.0
Overholdelse af tidsplanen
1.0
Kommunikation
3.0
Advokat Mie Sønder Koch

Svar fra Mie Sønder Koch på denne bedømmelse 26. februar 2024

Kære Michael Grundet min tavshedspligt kan jeg desværre ikke uddybe, hvorfor jeg er meget uenig i den kritik, du fremfører her og alle andre steder, du kan komme i nærheden af. Jeg er ked af dit syn på tingene, som jeg finder urigtig på alle punkter, hvilket du også er bekendt med. Du ønskes alt godt. /Mie

Bedømmelse Enormt tilfreds...
En tidligere klient skrev en bedømmelse 24. februar 2024
Enormt tilfreds...
5.0

Mie er utrolig venlig, menneskelig og forstående. Jeg har været ovenud tilfreds med hendes tilgang til min sag og med hendes kyndige rådgivning.

Juridiske færdigheder
5.0
Tilgængelighed
5.0
Kvalitet af arbejdet
5.0
Overholdelse af tidsplanen
5.0
Kommunikation
5.0
Advokat Mie Sønder Koch

Svar fra Mie Sønder Koch på denne bedømmelse 24. februar 2024

Tak for de pæne ord 🙏🏻

Bedømmelse Varmeste anbefaling herfra
En tidligere klient skrev en bedømmelse om Familieret 21. februar 2024
Varmeste anbefaling herfra
5.0

Jeg fandt frem til Mie gennem instagram, da jeg fulgte Stine der omtalte Mie derinde. Kunne se hvor meget fokus der var på, at holde børnenes tarv i fokus. Mie har igennem hele forløbet været yderst hjælpsom og professionelt. Sagen endte med et forlig, hvor vi undgik retsmøde og børnesamtale. Derved blev det den bedst mulige afgørelse for vores barn nu. <3

Juridiske færdigheder
5.0
Tilgængelighed
5.0
Kvalitet af arbejdet
5.0
Overholdelse af tidsplanen
5.0
Kommunikation
5.0
Advokat Mie Sønder Koch

Svar fra Mie Sønder Koch på denne bedømmelse 21. februar 2024

Tak for den fine anmeldelse 🙏🏻

Bedømmelse Trygt, professionelt og tillidsfuldt!
En tidligere klient skrev en bedømmelse 28. januar 2024
Trygt, professionelt og tillidsfuldt!
5.0

Jeg valgte Mie efter grundig research og ville have ønsket jeg fandt hende tidligere i mit familieretlige univers. Jeg var helt fortabt efter mange måneders kvaler med uberettiget politianmeldelse, forfærdelige oplevelser i Familieretshuset og for den sags skyld min kommunes håndtering af samme sag. Jeg havde i al hast fundet en advokat kort efter sagens start men følte ikke jeg fik nogle 'stik hjem' for de mange penge jeg brugte. Endda med et anseeligt beløb som skulle forudbetales, hvilket jeg ikke forstod noget af. Jeg valgte at 'skifte hest' på et tidspunkt hvor Mie egentlig ikke skulle lave så meget, da sagen nu mest afventede berammelse i Familieretten, men en strafferetssag blokerede med lang ventetid. Det lykkedes Mie at udskyde Familieretssagen til allerede dagen efter straffesagen i samme ret, hvor jeg selvsagt blev frifundet, som jeg hele tiden havde ment var den eneste retfærdighed. Mie faciliterede først og fremmest et personligt møde hvor jeg virkelig fik tingene på plads i hovedet. Det er ret svært når man intet ved om processer og samtidigt er midtpunktet i så alvorlige sager, men jeg gik derfra med skuldrene nede og følte mig virkeligt godt 'mandsopdækket'. Det var bare en helt særlig følelse! Mie og modpartens advokat gjorde det helt rigtige; de formidlede et forlig mellem os. Bestemt ikke noget jeg selv ville kunne uden af følelserne ville dominere. Der er gået halvandet år med min sag og jeg kan bare ikke vente med at se min lille pige igen, som i mellemtiden er begyndt at gå i skole, alt imens jeg har haft 'bind for øjnene'. På en måde er Mie nu blevet et vartegn på min genforening selvom det nok også er præget af mine subjektive følelser. Men dén helt særlige ro jeg har oplevet med søde, smilende, professionelle Mie kan noget!

Juridiske færdigheder
5.0
Tilgængelighed
5.0
Kvalitet af arbejdet
5.0
Overholdelse af tidsplanen
5.0
Kommunikation
5.0
Advokat Mie Sønder Koch

Svar fra Mie Sønder Koch på denne bedømmelse 28. januar 2024

Tusind tak 🙏🏻❤️

Bedømmelse Fantastisk hjælp.
En tidligere klient skrev en bedømmelse om Familieret 22. december 2023
Fantastisk hjælp.
5.0

Jeg har haft mie som advokat i landsretten. Jeg har fået professionelt hjælp til sagen om min tabte forældremyndighed. Hun har været på telefonen når jeg har haft brug for svar og vi har haft god kommunikation undervejs. Jeg havde jane i byretten som også er en fantastisk advokat. Da jeg skulle i landsretten fik jeg mie med. Jeg troede jeg havde tabt, fordi jeg har været en idiot. Jeg har rettet op på tingene og det endte med et fantastisk resultat. Jeg tror ikke kun alene men oprettelse på tingene er skyld i at jeg fik forældremyndighed igen. Mies hjælp har været med til at jeg har fået den bedste bistand i retten til også at kunne få forældremyndigheden igen. Jeg kan klart anbefale mie. Professionel og dygtigt advokat. Fantastisk team. Jeg har fulgt mie gennem instagram og hun arbejder fantastisk og fortæller så godt om hendes sager så det har været med til at vide at mie er den rette advokat for familieret og hun ser tingene for børnenes bedste og at forældre skal kunne enes og løse fælles ting. !! 10 ud af 10 stjerner her fra. 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟

Juridiske færdigheder
5.0
Tilgængelighed
5.0
Kvalitet af arbejdet
5.0
Overholdelse af tidsplanen
5.0
Kommunikation
5.0
Advokat Mie Sønder Koch

Svar fra Mie Sønder Koch på denne bedømmelse 22. december 2023

❤️ tak for den fine anmeldelse.

Bedømmelse Professionel og erfaren.
En tidligere klient skrev en bedømmelse om Familieret 1. december 2023
Professionel og erfaren.
5.0

Jeg har haft Mie som advokat i en forældreansvarssag i landsretten. Forløbet med Mie har fra start til slut båret præg af erfaring og professionalisme. Mie har haft overblikket hele vejen igennem, og løbende holdt mig opdateret når der var noget nyt jeg skulle forholde mig til. Dette gav mig den ro og tillid jeg havde behov for. Jeg kunne læne mig tilbage med viden om, at 'dette har hun helt styr på'. Jeg vil varmt anbefale at bruge Mie som advokat. Tak for hjælpen!

Juridiske færdigheder
5.0
Tilgængelighed
5.0
Kvalitet af arbejdet
5.0
Overholdelse af tidsplanen
5.0
Kommunikation
5.0
Advokat Mie Sønder Koch

Svar fra Mie Sønder Koch på denne bedømmelse 1. december 2023

Tusind tak for de flotte ord 🥰

Gennemgå resumé


Fremragende
4.9
38 bedømmelser
Juridiske færdigheder
5
Tilgængelighed
4.9
Kvalitet af arbejdet
4.9
Overholdelse af tidsplanen
4.9
Kommunikation
4.9
Pris Gennemsnit
Beskikket siden 2014
Find Mie Sønder Koch på Profile page

Lokation


Postadresse

Amager Strandvej 60

2300 København S

Besøgsadresse

Amager Strandvej 60

2300 København S

Anmod om hjælp fra en advokat

Det tager kun et minut at fuldføre