Advokatguiden er en tryg platform, der hjælper klienter med at finde den rigtige advokat

Vores vision er, at bidrage til øget gennemsigtighed og demokratisering af advokatbranchen. Vi sigter mod at gøre nuværende og fremtidige juridiske tjenester mere tilgængelige for de fleste mennesker.

Advokatguiden er en tryg platform, der hjælper klienter med at finde den rigtige advokat

Advokatguiden blev grundlagt i 2020, og ejes og drives af Advokatguiden AS. Selskabet har base i Oslo, med virksomhed i Norge, Sverige, Holland, Schweiz, Danmark og USA. Advokatguiden er en brugercentreret onlinetjeneste til at finde og rangordne advokater. På Advokatguiden.dk er advokater, retshjælpere og advokatfuldmægtige i Danmark opført, totalt nærmere 4.900 stykker. Over tusinde advokater har allerede gjort krav på sin profil i Norge, og hundrevis har aktiveret en Premium-profil. Der er publiceret tusindevis af vurderinger af advokater. Vi tilstræber altid at være up to date med korrekte oplysninger om danske advokater, advokatfuldmægtige og retshjælpere. For at sikre kvaliteten af platformen indsamler vi vores oplysninger fra åbne kilder og opdaterer dem løbende.

Ali Ahmed
Ali Ahmed CEO og tidligere advokat

Uddannet jurist (LL.M) ved UiO, bachelor i jura og ledelse fra USN og kandidat i drift og ledelse fra OsloMet. Ali har tidligere arbejdet som ejendomsmægler og fra 2015 som advokat. De sidste år har han arbejdet som advokat i Tekna hvor han hovedsageligt har beskæftiget sig med rådgivning til start-ups. Han har også været med til at stifte to selskaber tidligere indenfor biludleje og ejendomsmægling. Han startede som CEO i Advokatguiden i 2022.

François Savard
François Savard Medstifter, CTO og designer

Kandidatgrad i Digital Strategy og UX/UI Design fra Frankrig. François har været med til at stifte og udvikle Advokatguiden. François er ansvarlig for Advokatguidens design, udover at koordinere udviklingsprocessen, udvikle nye funktioner, samt vedligeholde og optimere platformen.

Erling Løken Andersen
Erling Løken Andersen Stifter og formand

Norsk IT-stifter og tidligere advokat. Uddannet jurist (LL.M) ved UiO og 3-årig Art Director fra Westerdals Reklameskole. I 2004 stiftede Erling det digitale markedsføringsbureau Omega Media. Et af de produkter, virksomheden udviklede, var det tidligere norske online-fællesskab Biip.no, som blev lanceret i 2005. I 2008 blev Omega Media og Biip.no solgt til TV2 og Egmont for 76 millioner NOK. Efter salget fik Erling et skattekrav i millionklassen, hvilket inspirerede ham til at begynde at studere jura. Erling købte Omega Media tilbage mod slutningen af 2012, og gennemførte studiet på deltid ved siden af ​​sit fuldtidsjob. Han vandt til sidst skattesagen mod staten. Herefter arbejdede Erling som advokat frem til 2019, hvor han forlod advokatbranchen for at starte Advokatguiden.

Hvorfor Advokatguiden?

Vores ambition er, at være den mest komplette hjemmeside med information om advokater, ikke kun i Norge eller Danmark, men i hele verden.

Det skal være nemt at finde en advokat"

På vores hovedside kan du nemt finde en advokat ved at søge på navn, søgeord, lokation og juridisk område. Du kan sortere dit resultat efter popularitet eller score og sammenligne tusindvis af profiler. Advokatguiden hjælper dig med at finde den bedste advokat til dine behov.

Find den bedste advokat

Vi fremhæver de bedste advokater. På Advokatguiden kan tidligere kunder skrive bedømmelser. Baseret på den samlede score for juridiske kompetencer, tilgængelighed, arbejdskvalitet, implementering og kommunikation, rangerer vi Danmarks bedste advokater. Alle bedømmelser offentliggøres anonymt. For at sikre kvaliteten af ​​platformen, foretager vi en løbende vurdering af alle indkomne bedømmelser.

Få juridisk hjælp

Hos Advokatguiden er det nemt at komme i kontakt med en advokat, helt gratis. På vores hovedside kan du udfylde vores tilbudsformular. På baggrund af juridisk fagområde og geografisk afstand, sender vi din henvendelse til op til tre advokater. Du modtager inden længe et gratis og uforpligtende tilbud fra en advokat.

Advokatguiden er fremtidens advokatservice

Advokatguiden inviterer nutidens advokater, advokatfuldmægtige og retshjælpere til at turde tænke nyt. Sammen kan vi bidrage til øget gennemsigtighed og demokratisering af advokatbranchen. På den måde kan vi realisere målet om at gøre nuværende og fremtidige juridiske ydelser mere tilgængelige for de fleste.

Udviklet af Journey Group

Advokatguiden er udviklet af det digitale marketingbureau Journey Group, som ligger i Oslo. Journey Group fokuserer på strategisk digital rådgivning og analyse, webudvikling, content marketing, søgemaskinemarketing, Online Reputation Management og sociale mediekampagner. Virksomheden har arbejdet med flere kendte nationale og internationale kunder som Coca-Cola, Sony Playstation, TV2 og Krogsveen. Journey havde i 2020 en omsætning på 34,4 millioner og har i dag omkring 30 ansatte. Virksomheden har hovedkontor på Skøyen i Oslo. journeyagency.com
Udviklet af Journey Group