Michael Schlichter er advokat i Frederiksberg og arbejder for Advokatfirmaet Virtus ApS. Selskabet har 4 ansatte registreret ved Advokatsamfundet. På Advokatguiden har Michael Schlichter 0 bedømmelser og 0 i gennemsnitlig score. Sidste måned har denne profil haft 5 sidevisninger.

Gammel Kongevej 140 A, 1850 Frederiksberg C
65 mest populære i Frederiksberg
Beskikket siden 2008
Se hele profilen

Nilgün Aydin er advokat i Frederiksberg og arbejder for Nilgün Aydin, HR - jura. Selskabet har 1 ansatte registreret ved Advokatsamfundet. På Advokatguiden har Nilgün Aydin 0 bedømmelser og 0 i gennemsnitlig score. Sidste måned har denne profil haft 4 sidevisninger.

Fuglebakkevej 66 B, 2000 Frederiksberg
70 mest populære i Frederiksberg
Beskikket siden 2004
Se hele profilen

Ole Borch er advokat i Frederiksberg og arbejder for Borch & Elverdam Advokatanpartsselskab. Selskabet har 2 ansatte registreret ved Advokatsamfundet. På Advokatguiden har Ole Borch 0 bedømmelser og 0 i gennemsnitlig score. Sidste måned har denne profil haft 12 sidevisninger.

Kochsvej 15 1. tv., 1812 Frederiksberg C
50 mest populære i Frederiksberg
Beskikket siden 1984
Se hele profilen

Peter Helby Petersen er advokat i Frederiksberg og arbejder for TVC Advokatfirma P/S. Selskabet har 10 ansatte registreret ved Advokatsamfundet. På Advokatguiden har Peter Helby Petersen 0 bedømmelser og 0 i gennemsnitlig score. Sidste måned har denne profil haft 17 sidevisninger.

Nimbusparken 24 2, 2000 Frederiksberg
33 mest populære i Frederiksberg
Beskikket siden 2018
Se hele profilen

Phillip Comerford er advokat i Frederiksberg og arbejder for Advokat Phillip Comerford. Selskabet har 1 ansatte registreret ved Advokatsamfundet. På Advokatguiden har Phillip Comerford 0 bedømmelser og 0 i gennemsnitlig score. Sidste måned har denne profil haft 14 sidevisninger.

Alhambravej 3, 1826 Frederiksberg C
41 mest populære i Frederiksberg
Beskikket siden 1995
Se hele profilen

Har du brug for en advokat i Frederiksberg? Advokatguiden.dk er en oversigt over advokater, advokatfuldmægtige og retshjælpere. Vi har over 4900 registrerede profiler, komplet med information om navn, titel, firma, telefon, e-mail, adresse og mere. På denne side finder du information om registrerede advokater i Frederiksberg. Totalt er der 74 advokater fra Frederiksberg på Advokatguiden.dk, fra 42 forskellige advokatfirmaer. Disse arbejder indefor juridiske områder som Strafferet, Fast ejendom og Aftale- og kontraktsret. Advokatguiden.dk hjælper dig med at finde den bedste advokat i Frederiksberg ved at sammenligne tusindvis af profiler. Du kan læse anmeldelser fra tidligere klienter og dele dine egne erfaringer. Du kan også filtrere søgeresultatet basert på afstand, vurderinger og pris.